Images 26 aug 2016 Mark

Vrouw heeft zwarte band in karate en leert verkrachter een lesje! Karma is a biatch!!!

De 25-jarige Taela Jade Davis werd op 9 mei aangevallen in Melbourne, Australie. De aanvaller, een man, probeerde haar te verkrachten.

Eén ding wist hij niet, en dat was dat ze al 15 jaar lang een zwarte band in karate had.

karate

Taela vertelde: ”Ik vertikte het om een van die vrouwen te worden die overvallen en verkr*cht worden wanneer ze zich buitenshuis begeven.

Het lukte me om mijn been uit zijn greep los te krijgen en ik schopte hem zodat hij zijn evenwicht verloor. Maar ik besefte meteen dat hij nooit op zou geven, dus ik besloot om hem zoveel mogelijk te verwonden, vertelt Taela.

Ik sloeg hem zo hard als ik kon op zijn neus zodat hij begon te bloeden, maar hij pakte me opnieuw. Toen schopte ik hem verschillende keren in zijn kruis en buik en riep ik tegelijkertijd om hulp. Mensen in de buurt hoorden mij en beseften wat er gaande was, wat de man bang maakte waarop hij wegrende.”

“Ik ben hier als winnaar uitgekomen en ik ben er zeker van dat ik zowel zijn neus als rib gebroken heb. Zijn ballen zullen zowel blauw als zwart zijn, en hij heeft zonder twijfel meer pijn geleden dan ik.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw heeft zwarte band in karate en leert verkrachter een lesje! Karma is a biatch!!!
Sluiten