Vrouw huurt loodgieter in en kijkt vervolgens uit het raam… en het internet gaat stuk

Redacteur 2 nov 2017 Pranks

Terwijl de meesten van ons een kantoorbaan hebben of zelfs de luxe hebben om van thuis uit te werken, zijn er andere personen die de vuilste klusjes moeten opknappen. Een persoon die een brede waaier van verantwoordelijkheden heeft is Jimmie Cox.

Jimmie is een loodgieter in Fort Worth, Texas, en tijdens zijn werk wordt hij met hindernissen geconfronteerd die de meesten onder ons zich niet kunnen inbeelden. Dat is precies wat er gebeurde toen hij een gebroken waterpijp voor een huis aan het herstellen was.

Het water bleef maar stromen en hij kon maar niet achterhalen waar het lek precies zat, dus deed hij het enige wat hij kon … hij dook er recht in!

De vrouw van het huis ging naar buiten en zag hoe het bovenlijf van Jimmie helemaal onder water lag! Nadat hij gevraagd had of hij oké was en of ze een foto mocht maken, liep ze naar binnen om haar camera te halen.

Uiteindelijk kon Jimmie de gebarsten leiding herstellen – maar hij had geen idee dat de foto viraal zou gaan.

De foto van Jimmie wekte ook de aandacht van “Dirty Jobs” meester, Mike Rowe. Mike zag de foto van Jimmie met zijn bovenlichaam onder het modderige water en nam meteen contact met hem op.

Hij had maar een vraag voor Jimmie: was het een waterleiding of een rioolleiding? Grinnikend bevestigde Jimmie dat het “maar” een gebarsten waterleiding was.

Jimmie kreeg niet alleen een telefoontje van Mike, maar Wrangler (het merk van de broek die hij op de foto aanheeft) zond hem een jaarvoorraad broeken om hem even zuiver te houden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vrouw huurt loodgieter in en kijkt vervolgens uit het raam… en het internet gaat stuk
Sluiten