Nieuws 26 sep 2018 HFMN

Vrouw bijt man’s tong eraf tijdens zoen vanwege slecht huwelijk

Een pittige zoen op z’n tijd: daar houden we wel van. Maar wanneer je vrouw je tong eraf bijt, is je huwelijk misschien minder goed dan je dacht.

Huwelijk gaat fout!

Een man uit India kan sinds kort niet meer praten. Zijn acht maanden zwangere vrouw heeft, in een uiterst boze bui, zijn tong eraf gebeten tijdens een zoensessie. Wie dacht dat een tongzoen de beste manier is om je boze vrouw te kalmeren, heeft het dus hartstikke mis.

De 22-jarige man moest als een idioot naar het ziekenhuis vanwege extreem bloedverlies. De vrouw in kwestie is in de boeien geslagen en moest een verklaring afleggen. Een verklaring die te bizar voor woorden is. Volgens de vrouw vondt ze het verschrikkelijk om getrouwd te zijn en stoorde ze zich aan de onaantrekkelijke looks van haar man. Dat begon dusdanig te etteren dat ze zich niet meer in kon houden en een woedeaanval kreeg. Verder schijnt het een heel leuk mens te zijn…

via GIPHY

Ruzie en stilte

Volgens de moeder van het slachtoffer was het een verschrikkelijk huwelijk. “Het afgelopen jaar hebben ze alleen maar ruzie gehad. Ze noemde hem hond, sloeg hem en gooide geregeld schoenen naar zijn hoofd”. Afgelopen zaterdag was het weer raak, maar dit keer besloot Karan (slachtoffer) het op een goede manier op te lossen. Hij greep zijn vrouw en begon haar te zoenen. Voor een seconde deed ze mee en beet vervolgens zijn tong aan diggelen.

Karan is de komende tijd nog wel even stil, want vanwege zijn verwondingen kan hij niet meer praten. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis, waar ze alles in de gaten kunnen halen.

Iets luchtigs nodig na dit leipe verhaal? Dan moet je Will Smith eens zien die uit een helikopter springt voor zijn vijftigste verjaardag!

Reageer op artikel:
Vrouw bijt man’s tong eraf tijdens zoen vanwege slecht huwelijk
Sluiten