Vrouw neemt wraak wanneer ze haar vreemdgaande man betrapt met haar tweelingzus

Ting Su, 29 jaar oud, betrapt haar man terwijl hij vreemd gaat met niemand minder dan haar eigen 2-ling zus. Natuurlijk vond ze het verschrikkelijk om te horen en was ze woedend toen ze er achter kwam dat die twee een affaire hadden. Maar dankzij een GPS tracker op een mobiele telefoon kon ze hem volgen naar een winkelcentrum en de twee daar op heterdaad betrappen!

Ting ging naar de drukke parkeergarage van het winkelcentrum en daar is het waar ze haar man Cheng, compleet naakt aantrof samen met haar 2-ling zus in een geparkeerde auto.

Het vreemdgaande koppel was compleet verrast toen ze werden ontdekt. Ze sprongen vervolgens naakt de auto uit van de schrik… Wat ze niet hadden gezien is dat er al een hoop omstanders waren

Wat er toen gebeurde was hilarische!!!! Uit wraak sprong Ting snel in de auto en reed weg. Ze liet de twee naakte vreemdgangers achter in de parkeergarage!

21

22

23

Een van de ooggetuigen, zei later: “Het was zo grappig. Alle mensen in de parkeergarage pakten hun telefoons om het incident te filmen. Cheng bonkte nog op het raam van de wegrijdende auto, maar Ting liet de twee niet meer binnen”.

Ting heeft inmiddels de scheiding al aangevraagd

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw neemt wraak wanneer ze haar vreemdgaande man betrapt met haar tweelingzus
Sluiten