Pranks 23 okt 2017 Redacteur

Vrouw ontdekt dat echtgenoot haar bedriegt en neemt wraak op briljante wijze!

Dit grappig verhaal gaat over een echtgenoot die betrapt werd op overspel. Je verwacht heel wat geschreeuw en drama, maar in plaats daarvan ontving deze man een onverwachte brief van zijn vrouw… Dit is wat ze schreef:

“Aan mijn geliefde echtgenoot,

Voor je terugkomt van je overzeese trip wil ik dat je weet over het ongelukje dat ik vandaag met de pick-up had toen ik de oprit opdraaide. Gelukkig niet te erg en ik ben ongedeerd, dus maak je alsjeblieft geen zorgen om me.

Ik kwam thuis van de supermarkt en toen ik de oprit opdraaide, duwde ik per ongeluk het gaspedaal in plaats van het rempedaal in. De garagepoort is lichtjes gebogen, maar gelukkig kwam de pick-up tot stilstand toen ik tegen je auto knalde.

Het spijt me echt, maar ik weet dat jij met je zachtaardige persoonlijkheid me vast wel zult vergeven. Je weet hoeveel ik van je hou en om je geef. Ik voeg er een fotootje voor je bij.

Ik kan niet wachten om je terug in mijn handen te houden.

Je liefdevolle vrouw.

P.S. Je vriendin heeft je gebeld.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt dat echtgenoot haar bedriegt en neemt wraak op briljante wijze!
Sluiten