WTF 8 jan 2017 Mark

Dronken vrouw steekt vriend neer omdat hij al haar frietjes heeft opgegeten

Het lijkt te grappig om waar te zijn, maar het is toch echt gebeurd. Een 34-jarige vrouw heeft haar vriend neergestoken omdat hij alle patat had opgegeten.

Dianne Margaret Clayton, uit het Britse Blackburn, was bij haar vriend Simon Hill toen ze ruzie kregen omdat hij alle friet had opgegeten. Het liep blijkbaar zo uit de hand dat ze een keukenmes pakte en hem vervolgens in zijn schouder stak.

Onlangs moest ze in de rechtbank verschijnen; ze bekende vervolgens schuld. Het vonnis: ze moet 26 weken brommen en een boete betalen van 115 pond.┬áVolgens de verdediging was de vrouw dronken en was ze daarom ontoerekeningsvatbaar…

Dit was het verhaal van de openbaar aanklager: “Simon Hill ate them all [the chips] and that caused her to get angry. She was seen to slap him across the face before leaving the room. She picked up a knife in the kitchen and then stabbed him, causing a superficial injury.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dronken vrouw steekt vriend neer omdat hij al haar frietjes heeft opgegeten
Sluiten