Nieuws 25 sep 2018 HFMN

Vrouw drinkt elke dag haar eigen urine om gezond te blijven

Mensen doen veel gekke shit voor hun gezondheid, maar je eigen urine drinken? Het is te bizar voor woorden, maar deze vrouw doet het elke dag!

Urine drinken voor je gezondheid

Begin jij je dag met een warme kop koffie, thee, melk of een glaasje urine? Dat laatste lijkt ons onwaarschijnlijk, maar Kayleigh Oakley doet het dagelijks. En naar eigen zeggen heeft ze zich nog nooit zo goed gevoeld! Sinds dat de dame haar eigen urine drinkt is haar imuunsysteem er als een idioot op vooruit gegaan. Ook heeft ze meer energie en een kapot egale huid. Het blijkt een wondermiddel te zijn!

“Het verschil was vrijwel direct te merken” laat ze weten tegenover LADbible. Volgens Kayleigh kan het totaal geen kwaad en is het een soort medicijn geworden voor haar. “We denken nooit na als we medicatie innemen, die gepaard gaan met bijwerkingen. Urine heeft die bijwerkingen niet en het werkt bijzonder goed. Je moet er gewoon niet bij nadenken”. Toen Kayleigh vier was werd er al geconstateerd dat ze een laag imuunsysteem had. Dit zorgde voor weinig energie en pijn in haar spieren. Een vegetarisch dieet, yoga en het drinken van urine maakte direct verschil.

Ook voor het huidje

Volgens Kayleigh moeten we niet denken dat urine drinken vies is, het is namelijk hartstikke gefiltreerd. Daarbij werkt het ook nog eens fantastisch voor je uit, dus gebruikt de dame dat ook. En het klinkt in eerste instantie te goor voor woorden, maar als je als persoon er zoveel voordeel uithaalt. Waarom zou je het dan niet doen? Wij vinden het vooral knap dat je het wegkrijgt, we hebben al moeite met een appel.

Maar terwijl het voor Kayleigh werkt als een malle, is het volgens diëtiste Aisling Pigott helemaal niet zo goed voor je.

“Er is geen bewijs of advies dat je eigen urine drinken voordelig is voor je lichaam. Je nieren moeten keihard werken om de stoffen die erin zitten te kunnen verwerken. Hierdoor is het drinken van je eigen urine niet voordelig en is het mogelijk dat het schadelijk kan zijn voor je lichaam. Ook de kans op een infectie is aanwezig.”

Gek staan kijken van dit verhaal? Dan moet je eens zien wat dit pretpark voor je in petto heeft!

Reageer op artikel:
Vrouw drinkt elke dag haar eigen urine om gezond te blijven
Sluiten