Pranks 18 mrt 2017 Redacteur

Vrouw werd zo moe van iedereen die op haar oprit parkeerde, dat ze dit deed!

Het vinden van een parkeerplek is voor autobezitters vaak een probleem, zelfs voor degenen die een eigen parkeerplaats bezitten. Julie Geue Crowbororugh kan vaak niet eens parkeren op haar eigen parkeerplaats, aan de voorkant van haar huis, omdat er al andere auto’s staan. Onlangs had de 48-jarige Julie er zo genoeg van dat ze besloot om wraak te nemen. En ze deelde haar hilarische actie met duizenden mensen via de sociale media.

Het begon allemaal toen er opnieuw iemand illegaal op haar parkeerplaats had geparkeerd. Omdat de oprit nodig nieuwe gravelsteentjes nodig had kreeg ze een briljant idee, en ze besloot om twee vliegen in één klap te slaan.

Ze belde een bouwbedrijf, bestelde een enorme zak grind en zei tegen de bezorger dat hij de loodzware zak met grind vóór de illegaal geparkeerde auto moest neerzetten. De persoon in kwestie had twee keuzes: óf de auto achterlaten waar hij stond, of om de zak met grind zelf leeg te scheppen.

Ze liet ook een briefje na op de zak met grind.

“Na een openbaar beraad, werd besloten dat je alleen dit schepje krijgt om een weg te graven naar de vrijheid. Ben er ook bewust van dat er camera’s op je gericht zijn, dus vergeet niet om te glimlachen als je aan het werk bent.

Vervolgens plaatste ze een afbeelding online met de tekst:

“Voorbijgangers parkeren niet altijd op mijn eigen parkeerplaats, maar dit gebeurt er als ze het wel doen.”

Ze schreef erbij dat het minstens drie keer per week gebeurt, en dat ze er echt schoon genoeg van heeft dat ze niet op haar eigen oprit kan parkeren.

Ik woon tegenover het station, want dat is handig… Voor mij! Ik heb een oprit met ruimte voor vier auto’s, want dat is prettig voor mij, niet voor luie mensen die gratis willen parkeren!

Wat vind je van deze wraak van Julie? Wij vinden het een briljante actie. Deel dit met je vrienden als je het met ons eens bent!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw werd zo moe van iedereen die op haar oprit parkeerde, dat ze dit deed!
Sluiten