Vrouwelijke Jack Sparrow-imitator trouwt met spook dat op Jack Sparrow lijkt

Redacteur 15 jan 2018 Pranks

We hebben allemaal iemand nodig om de tijd mee door te brengen, iemand om de heerlijke dingen in het leven mee te delen en ons te troosten wanneer het niet zo goed gaat. Als we geluk hebben, kunnen we zelfs ‘de ware’ vinden – een partner die zo perfect is dat we ons niet compleet voelen als die persoon er niet is.

Andere mensen hebben niet zoveel geluk en brengen hun leven door in afwachting van de perfecte partner. Dat is wat Amanda Teague, een vrouwelijke Jack Sparrow-imitator uit Drogheda, Ierland, aan het doen was, maar helaas zonder geluk.

Omdat ze erachter kwam dat ze geen contact kon maken met iemand in de fysieke wereld, keek Amanda naar het hiernamaals om haar geestverwant te vinden.

Ja, Amanda huwde de geest van een Haïtiaanse piraat die stierf in de 18e eeuw. Ze heeft hem nooit gezien – omdat hij een geest is, natuurlijk – maar hij wordt ook Jack genoemd en het paar trouwde op internationale wateren zodat hun huwelijk legaal zou zijn. Een medium was aan boord om het ja-woord te zeggen voor de geest, omdat hij zelf, verassend genoeg, niet kan spreken.

Wat vinden jullie hiervan? Moet dit kunnen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vrouwelijke Jack Sparrow-imitator trouwt met spook dat op Jack Sparrow lijkt
Sluiten