Images 9 apr 2015 Mark

Waarom deze foto met twee knuffelende Braziliaanse vrouwen viral ging

Deze foto heb je wellicht al voorbij zien komen. Over de hele wereld is de foto gedeeld met de twee Braziliaanse vrouwen die elkaar vasthouden. De man die de foto in kwestie gepost had, Nelson Felippe, heeft een heel commentaar bij de foto geschreven waar de meeste mensen van schrikken.

Zo snapt hij mensen niet die dit soort dingen in het openbaar doen, vraagt hij de mensen dit lekker thuis te doen en ons in ieder geval niet mee lastig te vallen. Daarbij maakt hij zich zorgen over de jeugd. Want stel nou dat kleine kinderen dit voorbeeld zien, wat zouden die kinderen wel niet kunnen denken.

Het klinkt vrij heftig en lijkt net alsof het over de twee vrouwen gaat omdat zij zo prominent in beeld staan. Niets is minder waar. Als je goed kijkt zie je op de achtergrond een man over het gele randje staan. Dit is waar Nelson zijn hele verhaal om draait. Waarom zouden mensen voor het gele randje gaan staan. Dat randje is er toch niet voor niets. Ophef en rumoer over deze foto, terwijl het dus eigenlijk allemaal anders bedoeld was.

Waarom deze foto viral ging
Waarom deze foto viral ging
Waarom deze foto viral ging

En hier viert hij het feit dat zijn foto viraal is gegaan en er meer aandacht is voor veiligheid in het openbaar vervoer.

Bom dia à todos…O link ontem quebrou com 100.000 acessos em 24 horas depois q essa Globo Com publicou … tive que republicar …

Posted by Nelson Felippe on woensdag 8 april 2015

www.buzzfeed.com

Reageer op artikel:
Waarom deze foto met twee knuffelende Braziliaanse vrouwen viral ging
Sluiten