Images 11 okt 2015 Mark

Waarom is een piepklein huisje leuk? Nou hierom!

1

De ontwerper van dit huis is Chris Heininge. Hij staat bekend om de unieke huizen die hij bouwt. In zijn jeugd woonde hij in landen als Japan, Macao en Hong-Kong. Daar zag hij hoe mensen in hele kleine huizen woonden en raakte hier in geïnteresseerd. Later zag hij in zijn omgeving dat steeds meer mensen graag in een klein maar compleet huisje wilde wonen. Daarom bouwde hij onderstaand huis in Arizona. Toen dit huis bekend werd en mensen zagen hoe geweldig het was kon hij er meteen nog 100 bouwen. Waarom dit zo’n bijzonder huis is? Het is piepklein met een oppervlak van 26 vierkante meter.

2

Er komt veel licht de huiskamer in, en daar bovenop heb je ook nog eens een prachtig uitzicht!

3

Via een trap kom je op de zolder en bereik je een bergruimte en een kachel gemaakt van glas.

4

De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

5

Er is genoeg ruimte voor oppervlakken.

6

De slaapkamer is klein maar daarom knus, en door de handige inrichting is er ook genoeg bergruimte.

7

In een kleine badkamer is geen plek voor een bad. Daarom installeerde Chris een badton. Je kunt toch onder water zitten maar het is ook geschikt om in te douchen.

8

Als de wens er is kan de opbergruimte hier gebruikt worden voor een wasmachine en droger.

9

Als je al deze ruimte ziet geloof je bijna niet dat het echt maar 26 vierkante meter omvat. Dit komt door de ongelofelijk slimme en creatieve inrichting. Het huis is ook nog eens energiezuinig.

Zo zie je maar, wie niet rijk is moet slim zijn. Je komt een heel eind als je je huis slim inricht. En als je klein moet wonen dan liever in een groene omgeving dan ergens in een flat in de stad (via leeshet.nu).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Waarom is een piepklein huisje leuk? Nou hierom!
Sluiten