Nieuws 1 aug 2018 HFMN

Vrouw wordt wakker met meter-lange python in haar bed

Opstaan is een dagelijkse struggle waar we een hekel aan hebben. Maar een vrouw uit Londen werd wakker met een python in haar bed. Dus wat zitten we nu eigenlijk te janken?

Wakker worden met een python

Een vrouw uit Kensington (west-Londen) werd wakker met de schrik van haar leven. De dame was namelijk alleen het bed in gekropen, maar had toch echt een gast toen ze wakker werd. En deze gast kwam in de vorm van een meter lange python. EEN METER LANGE PYTHON! Wij zouden er niet heel relaxt onder blijven. Een reactie die de vrouw met ons deelde. Ze sprong uit bed, rende de slaapkamer uit, deed de deur op slot en belde de dierenbescherming. Toen die eenmaal aankwamen, was de slang er alweer vandoor. Nog erger! Een dag later werd hij ergens op de gang van het flatgebouw gevonden.

Python, Vrouw, schirkken, WTF, nieuws, Londen

Hoe de slang binnen is gekomen weet niemand, maar het moet wel een slang zijn die in de buurt als huisdier wordt gehouden. Volgens de bescherming zijn er deze zomer meer slangen uitgebroken dan ooit te voren. Wat uiteraard te maken heeft met de warmte. De dierenbescherming gaf overigens nog wel een tipje mee aan eigenaren van slangen: ‘zorg dat je met deze hitte de slangen zo goed mogelijk binnen houdt. Maak een goede leefomgeving voor de slang en sluit hem desnoods op wanneer je de deur uit gaat.’ Een tip waar wij het potverdikkie mee eens zijn. De vrouw uit Londen ziet er het nut waarschijnlijk ook wel van in.

Ze heeft waarschijnlijk een aardige kutdag achter de rug. Net als deze mensen trouwens.

Reageer op artikel:
Vrouw wordt wakker met meter-lange python in haar bed
Sluiten