Pranks 3 feb 2017 Redacteur

Wat deze verpleger doet voor zijn patiënten is echt geweldig!

Een man genaamd Jared Axen is geen gewone verpleger. Hij heeft zijn eigen manier om een beetje extra glans aan het leven van zijn patiënten te geven. In het ziekenhuis in Amerika waar hij werkt, wordt hij de “The Singing Nurse” genoemd. Jared neemt namelijk ruim de tijd om voor zijn patiënten aan het bed te zorgen.

Het begon allemaal toen Jared uit zichzelf liep te zingen als hij in de ziekenhuisgangen liep, en al snel ontdekte hij dat patiënten naar zijn komst uitzagen en in hun kamers naar hem lagen te luisteren. Jared naam daarna steeds een beetje extra tijd voor iedere patiënt, zat een poosje bij hen en begon een beetje te zingen.

Zijn mooie stem zorgde voor een groter effect dan dat hij ooit had gedacht: Er werd ontdekt dat veel van zijn patiënten kleinere doses pijnstillers nodig hadden, actiever werden en over het algemeen ook gelukkiger waren dan voordat hij begon te zingen.

Het is makkelijk om gewoon de TV voor ze aan te zetten, maar het is veel persoonlijk als je even kunt gaan zitten en een tijdje met ze praat, of voor ze zingt en een paar moppen vertelt… Iets doen dat mensen helpt zich op iets anders dan hun pijn te richten, voordat de medicijnen beginnen te werken.

Iedere verpleger zou tijd moeten hebben om even te gaan zitten bij hun patiënten. Helaas, is de realiteit meestal heel anders, het verzorgend en verplegend personeel in de gezondheidszorg gaat gebukt onder een steeds hogere werkdruk.

Tot slot, dit is nog triester als je het effect ziet van Jared zijn initiatieven op zijn patiënten. Kijk maar eens naar de prachtige video hieronder! Deel dit artikel met je vrienden als je net zo onder de indruk bent van Jared en zijn patiënten.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wat deze verpleger doet voor zijn patiënten is echt geweldig!
Sluiten