Nieuws 27 aug 2018 HFMN

Man heeft balzak ter grote van een watermeloen na medische fout

Een balzak ter grote van een watermeloen in je broek? We moeten er niet aan denken. Maar deze man uit India heeft er eentje. OUCH!

Watermeloen als balzak na medische fout

Stel je voor: je gaat naar het ziekenhuis voor een urineweg injectie, iets wat ons al helemaal niet lekker lijkt. Je ligt met je zaakje op de operatietafel en op het moment dat de chirurg met je lange jan bezig is, begint het vol te lopen met vocht. En niet zo’n beetje, maar dusdanig dat je balzak spontaan de grote krijgt van een watermeloen. Dan schijt je er toch van?

Het gebeurde bij een man uit India. Hij bezocht King George’s Medical Univercity in Lucknow. Het geintje was overigens alles behalve snel over. De zwelling begon pas na twee volle dagen af te nemen, waardoor de man toen pas naar huis kon. Hij kreeg wel een goede tip mee vanuit het ziekenhuis: zorg ervoor dat je iets hebt waar je het hele zooitje op kan laten rusten. Zie je al iemand rondlopen met een dienblad inclusief gigantische balzak? Het klinkt waarschijnlijk een stuk grappiger dan het is. Pas na 10 dagen was alle ellende over en liep de man weer met edele delen van normale proportie. Vervolgens kon de operatie alsnog vervolgt worden en hij was nog succesvol ook. Het lijkt wel een sprookje met een prachtig einde!

In de categorie ‘gevaarlijk doen met edele delen’ kennen we nog wel een leuk verhaal! Deze man deed het alleen helemaal zelf!

Reageer op artikel:
Man heeft balzak ter grote van een watermeloen na medische fout
Sluiten