Pranks 23 aug 2017 Sissy Westerhuis

Wauw: deze gast heeft een wel heel geniale manier bedacht om z’n drank mee te smokkelen

In de wereld zijn heel veel goede dingen gratis: goede vrienden, knappe lovers en een zonovergoten dag op het strand. Het hoeft niks te kosten. Maar, wat heb je er aan als je niet kunt genieten van een lekker drankje?

Helaas is drank duur. Zeker op festivals kan de prijs hoog oplopen en voor je het week jas je je halve maandsalaris er doorheen terwijl je op een fuifje staat. En dat is bepaald niet leuk!

Daarom zijn er tal van bijzondere manieren bedacht om drank mee te smokkelen. Wodka in je pakje Capri Sun gieten en dichtplakken, in kleine verpakkingen in je onderbroek steken.. Je kent het wel!

Het blijkt ook bij paardenraces een dingetje te zijn om drank mee te nemen. Maar, dat mag niet. Enerzijds om de mensen te beschermen tegen hun eigen dronkenschap, en anderzijds om de aanwezige horeca-gelegenheden een kans te kunnen geven. En dus staat er beveiliging de boel te controleren.

Zo treffen ze een hele hoop bijzondere ‘verstoptechnieken’ aan. Maar deze was wel heel bizar:

Z’n drank heeft hij niet mee kunnen nemen, maar de titel ‘Meest originele verstopplek van de dag’? Die zeker wel!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wauw: deze gast heeft een wel heel geniale manier bedacht om z’n drank mee te smokkelen
Sluiten