Images 1 aug 2015 Marjolein

Weddenschap: Zo drink je 2 bier sowieso sneller dan je tegenstander 2 shotjes drinkt

Weddenschappen zijn altijd leuker als je zeker weet dat je gaat winnen. Daarom hebben we hier nog een mooie voor je die je in de kroeg met je maten kunt doen. Een weddenschap waarin je je maat uitdaagt om wie het snelst zijn drankjes op heeft. Jij twee grote glazen bier en je maat twee shotjes. En tóch kun jij dit winnen.

Het gaat als volgt: je zet de twee glazen bier voor jouw neus en de twee shotjes voor je tegenstander. Jullie mogen niet elkaars glazen aanraken en er mag maar één persoon tegelijk achter elkaar zijn glazen leeg drinken. Je mag je volgende glas nog niet aanraken als de eerste nog niet leeg is. En, heel belangrijk, jij moet beginnen. Wanneer de regels duidelijk zijn bepaal je de inzet. We raden aan om af te spreken dat de winnaar een punt krijgt én een drankje van de verliezer. Iedereen zal er mee instemmen.

55bbcf3c723ca

Ga tegenover elkaar zitten en drink je eerste biertje op, op een vrij rap tempo. Dan, als die leeg is en je tegenstander wil zijn eerste shotje pakken, moet je snel handelen. Met je lege glas op z’n kop zet je ‘m over het tweede shotje, voor de tegenstander ‘m kan pakken.

55bbcf78ace00
55bbcf8599857
55bbcf9136f24

Omdat hij jouw glas niet mag raken, kan hij het tweede shotje ook niet pakken. Dus: jij wint. Geniet van je gewonnen drankje!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Weddenschap: Zo drink je 2 bier sowieso sneller dan je tegenstander 2 shotjes drinkt
Sluiten