Werkloos gezin weigerde een huis met vijf slaapkamers, in een hotel verbleef én een uitkering had, heeft nu een bijzonder verzoek…

Sissy Westerhuis 24 aug 2017 Pranks

Oké, stel je bent een gezin met acht kinderen en er is geen inkomen, dan weiger je toch geen huis dat vijf slaapkamers heeft?! wel dus als je Arnold Malle Sube heet. Samen met zijn vrouw en acht kinderen woont hij nu in een stek met drie slaapkamers en de situatie is ‘vreselijk’. De twee Amerikanen zeggen dan ook een huis nodig te hebben met minstens zes dubbele slaapkamers. He?!

“Mijn gezin en ik worden genegeerd,” aldus Arnold. “Het is zo krap. De omstandigheden zijn vreselijk. Iedereen slaapt maar ergens. Mijn vrouw slaapt met de baby in bed, dus moet ik op de bank slapen.” De man noemt zichzelf dakloos in zijn eigen huis. Riiiight….

Maar, het is niet zo dat ze volledig aan hun lot worden over gelaten. De overheid schoot het gezin te hulp en zo mochten de 10 in het Hilton logeren – vier maanden lang. En dat kost een flinke duit: 50.000 euro! Dat werd dus betaald door de Amerikaanse belastingbetaler.

Hun verzoek
Waarom ze dan het huis met vijf slaapkamers afwezen? “Er was niet genoeg ruimte voor tien mensen. Het had zelfs geen eetkamer.” Ze willen nu dus een nóg groter huis krijgen! Guttegut.

Wij vinden het helemaal terecht de overheid nu heeft gezegd dat het gezin van geluk mochten spreken dat ze er toch eentje aangeboden kregen. Nu moet het gezin het zelf regelen. Wat vind jij?!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Werkloos gezin weigerde een huis met vijf slaapkamers, in een hotel verbleef én een uitkering had, heeft nu een bijzonder verzoek…
Sluiten