Video 22 dec 2016 Christiaan Heinen

Whisky van LIDL-huismerk verslaat flessen van honderden euro’s!

Jim Murray brengt al 13 jaar de zogenaamde ‘Whisky bijbel’ uit, een must-have voor liefhebbers van het amberkleurige drankje.

Voor kenners is het een leidraad bij het kopen van een nieuwe fles, de whisky bijbel is de enige plek waar je alle whisky’s van over de hele wereld kan vergelijken. Een merk dat je niet snel in deze luxegids zou verwachten maakt daarin toch zijn opwachting: de Lidl! De huismerkeditie van de supermarktketen (49,95) krijgt maar liefst een 9,5 van de whiskygoeroe en daarmee verslaat hij concurrenten als Johnnie Walker, die maar liefst zes keer zo duur is. De Glenalba Sherry Cask Finish Scotch Whisky , die 49,99 euro per fles kost, is volgens Jim Murray ‘waanzinnig’ en ‘magnifiek’. De Lidl-whisky is volgens de gids 92 procent goedkoper dan de gemiddelde whisky. Duimen omhoog voor die goede oude Lidl, zo zie je maar eens dat goedkoop lang niet altijd duurkoop hoeft te zijn!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Whisky van LIDL-huismerk verslaat flessen van honderden euro’s!
Sluiten