Pranks 5 aug 2017 Redacteur

Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie’? Zó zien de acteurs er nu uit!

Wij waren helemaal weg van deze heerlijke serie!

Het is jarenlang één van onze lievelingsseries geweest en soms kijken we stiekem nóg wel eens de herhalingen… ‘Little House on the Prairie’, oftewel ‘Het Kleine Huis op de Prairie’! Van 1974 tot 1984 was de serie te zien op televisie, pas na 9 seizoenen en 205 afleveringen later stopte de serie.

prairie1

De serie speelde zich af in Minnesota en draait om de familie Ingalls. In het begin zitten de kinderen nog op school en hebben ze regelmatig ruzie met de kinderen Oleson. Vader Oleson, de eigenaar van dorpswinkel Oleson’s Mercantile, is echter een vriend van de familie Ingalls, zijn vrouw Harriet juist weer niet. Door haar geroddel zorgt zij vaak voor problemen. Nellie Oleson is een kopie van haar moeder, vaak gemeen en ze probeert altijd Laura te vernederen. Broertje Willie helpt zijn zus vaak met haar streken.

Het is alweer 33 jaar geleden, wat vliegt de tijd ook! De serie is na de jaren ’80 nog vaak herhaald op televisie, daarom lijkt het nog niet zo lang geleden. Hoe zou het nu met de acteurs gaan? Ook zij zijn natuurlijk ouder geworden, logisch. Wij hebben ze allemaal eens even opgezocht om te kijken hoe ze er nu uitzien, check de foto’s hieronder!

Melissa Gilbert speelde Laura Ingalls
prairie2b

Michael Landon als Charles Ingalls. Michael is in 1991 overleden.
prairie2

Nellie Oleson, gespeeld door Alison Arngrim
prairie3

Almanzo James Wilder als Dean Butler
prairie4

Kevin Hagen als Dr. Hiram Baker. Kevin is in 2005 overleden.
prairie5

Mary Ingalls, gespeeld door Melissa Sue Anderson
prairie6

Harriet Oleson, gespeeld door Scottie MacGregor
prairie7

Caroline Ingalls, gespeeld door Karen Grassle
prairie8

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Wie keek vroeger ook ‘Het kleine huis op de prairie’? Zó zien de acteurs er nu uit!
Sluiten