Wie van je vrienden zou ook huwelijksdiner in de McDonald’s vieren?!

Redacteur 1 apr 2017 Images

Een huwelijksdiner kun je natuurlijk vieren in een luxe hotel, een schattig kasteeltje of een chic restaurant. Maar wat ook een optie is, is in een ‘restaurant’ van fastfoodketen Mac Donalds. Een droom van elke bigmac-lover. En het mooie is: die droom kwam uit voor het kersverse echtpaar Remco en Daynie.

Het stel leerde elkaar negen jaar geleden kennen in de MacDonalds aan het Piusplein in Tilburg, omdat ze er beiden werkten. “We werkten op dezelfde dagen en tijden zodat we samen naar het werk konden en samen vrij waren”, vertelt Daynie aan Omroep Brabant. Toen het stel ging trouwen was dan ook al snel duidelijk dat op die locatie het huwelijksdiner moest plaatsvinden.

Een diner bij McDonalds associeer je waarschijnlijk niet per se met een romantisch etentje. Maar ze hebben er voor de gelegenheid iets speciaals van gemaakt. “Natuurlijk wel met de McDonaldsingrediënten die we in huis hebben. Van de ene hamburger hebben we de parmezaanse kaas gepakt, en we hadden ook nog cherrytomaatjes.” Als dessert werd er natuurlijk de klassieke McFlurry geserveerd. Er werd ook niet gegeten van een dienblad en kartonnen verpakkingen. Speciaal voor het huwelijksdiner werd er servies en bestek gehuurd.

Ben je stiekem een beetje jaloers op Remco en Daynie? Wellicht ook een idee voor jouw toekomstige huwelijk…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wie van je vrienden zou ook huwelijksdiner in de McDonald’s vieren?!
Sluiten