Nieuws 26 sep 2018 HFMN

Will Smith bungeejumpt boven Grand Canyon uit helikopter

The Fresh Prince of Bel-Air is gister 50 jaar geworden en dat vierde hij niet met een kringverjaardag. Will Smith sprong uit een helikopter boven de Grand Canyon. Wat een baas!

Will Smith bungeejumpt boven Grand Canyon

Je gelooft het of niet, maar Will Smith is gister 50 jaar oud geworden. The Fresh Prince of Bel-Air is een halve eeuw oud en dat moest episch gevierd worden. Iets wat hij, in samenwerking met Youtube-kanaal Yes Theory, deed met een stunt van wereldklasse. Will Smith vloog met een helikopter boven de Grand Canyon en sprong er vervolgens uit. Uiteraard zat Smith wel vast aan een kabel. Hij is niet dood.

De sprong ging de wereld in door middel van een livestream van anderhalf uur genaamd Will Smith: The Jump. In het bijzijn van zijn vrouw Jade en zijn kinderen Trey, Jaden en Willow sprong de eindbaas de diepte in. Volgens Will zelf is er weinig in de wereld wat enger is.

“Niets. Niets is enger dan dit. Het gaat van absolute terreur in je lichaam, naar het mooiste wat je ooit hebt meegemaakt. Eerst hoop je dat de kabel heel blijft en daarna denk je: de hele Grand Canyon is van mij!”

Yes Theory

Ondanks het feit dat Will Smith de persoon is die sprong, en het zijn verjaardag was, waren er meer mensen bij betrokken. Het hele geintje begon namelijk zes maanden geleden toen het YouTube-kanaal Yes Theory, Smith uitdaagde voor een Bungeejump sessie. Een tijdje later maakte Will Smith een video op zijn kanaal waarin hij liet weten dat hij de uitdaging accepteerde. Echter had hij wel wat voorwaarden. Het moest na het filmen van zijn nieuwe film gebeuren, het moest voor een goed doel zijn en het moest boven de Canyon. Met z’n vieren werd de hele stunt voorbereidt en dat had dus dit epische evenement als resultaat. Wat een helden!

Genoten van deze leipe sprong? Dan ga je de actie van dit pretpark ook wel kunnen waarderen!

Reageer op artikel:
Will Smith bungeejumpt boven Grand Canyon uit helikopter
Sluiten