Pranks 12 okt 2016 Mark

Wist je dat alcohol als deodorant gebruikt kan worden, of als reiniger in je bed?

We zijn allemaal wel bekend met de werking van alcohol. Voornamelijk als grootconsumeerders van alcoholische dranken natuurlijk. Maar alcohol heeft veel meer functies dan ons in de zevende hemel brengen of een kater bezorgen.

alcohol

Het heeft natuurlijk een desinfecterende werking op wonden, ook wordt het als reinigingsmiddel gebruikt. Vloeistof die je over het algemeen bij de drogist kunt kopen. Maar er is meer:

1. De perfecte deodorant-vervanger. Smeer een klein beetje alcohol onder je oksel en voor je het weet ben je bacterievrij. Dit is overigens een tijdelijke oplossing, want teveel en te lang dit doen maakt je huid kapot.

2. Het verwijdert ongedierte uit je bed. Veel van de kleine beestjes vind je niet met het blote oog in je bed. Spuit kleine hoeveelheden alcohol op je matras en voorkom zo dat deze beestjes eitjes gaan leggen.

3. Verwijderen van nagellak. Handig voor de vrouwen. De chemische stoffen in nagellak-remover kunnen je nagels ernstig beschadigen. Pure alcohol klaart het kunstje zonder al teveel schade achter te laten.

4. Handontsmetting. We hebben allemaal weleens vieze handen en geen mogelijkheid tot wassen. Je kan nu heel makkelijk zelf met aloe vera en wat alcohol een ontsmettingsmiddeltje maken en dat in je tas meenemen. Zie onderstaande video hoe dat te doen:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wist je dat alcohol als deodorant gebruikt kan worden, of als reiniger in je bed?
Sluiten