Pranks 12 apr 2018 Redacteur

Wist je dat een teentje knoflook deze wonderen voor je lichaam kan doen?

De natuur heeft het antwoord op vele ziekten en aandoeningen. Honderden planten en groenten hebben ongelooflijke medicinale voordelen en hun gebruik dateert al duizenden jaren geleden. Veel planten en kruiden worden nog steeds gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen, zelfs vandaag met alle vorderingen op medisch gebied. Dit laat wel zien hoe effectief ze nog steeds zijn.

Knoflook is een van de gezondste voedingsmiddelen die je kunt eten, en maakt vaak deel uit van gezonde recepten. Volgens recent onderzoek kan het plaatsen van een stuk knoflook in een specifiek deel van het lichaam vele ziekten behandelen.

Bijvoorbeeld, een stuk knoflook in het oor stoppen en naar bed gaan is een geweldige remedie tegen pijnlijke infecties en het verminderen van ongemak in je oor.

Deze eenvoudige remedie is ook gebruikt tegen gehoorproblemen, maar als je een tijdje geen verbeteringen ziet, moet je naar een dokter gaan.

Naast het helpen bij het verslaan van oorinfecties en problemen, bevat knoflook talloze essentiële voedingsstoffen zoals kalium, calcium, alcina, quercetine, glutaminezuur en asparaginezuur, vitamines B1, B6 en C, evenals andere voedingsstoffen.

Knoflook tegen vaginale infecties
Naast het behandelen van oorinfecties, kan knoflook u ook helpen bij de behandeling van vaginale infecties. Mocht je lijden aan dit soort infecties, kan je een draad door een teentje knoflook steken en daarna de knoflook in je vagina steken. Zorg er net als bij een tampon voor dat het draadje uit je vagina hangt.

Ga naar bed en laat de knoflook een nachtje werken, trek dan zachtjes aan de draad en haal de knoflook er ’s morgens uit. Dit zou de infecties effectief en snel moeten behandelen. Zoals je ziet, heeft knoflook een groot aantal medicinale toepassingen. Daarom raden we aan om altijd wat bij de hand te hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wist je dat een teentje knoflook deze wonderen voor je lichaam kan doen?
Sluiten