Pranks 14 jun 2017 Redacteur

Wist je dat Knofje er nu zo uitziet?

Wie kent haar nog, dat stoere boefje Knofje? Kleuterserie Knofje werd door de KRO in 2001 uitgezonden, in zes afleveringen van 10 minuten. Wij waren er helemaal weg van! Knofje was wat ondeugend maar zo ontzettend schattig.

Knofje is een meisje van 4 en een half jaar met een eigen willetje. Ze is veel bij mama thuis. Maar samen met haar knuffelpop Flut valt er genoeg te beleven in en om het huis. De serie was gebaseerd op het gelijknamige boek van Burny Bos, een groot succes dat nog steeds veel gelezen wordt. Sterre Herstel, zoals Knofje echt heet, is allang geen klein meisje meer. Ze is inmiddels al 21 jaar en studeert Culturele Antropologie in Amsterdam.

Grote familie
Ze kan zich nog herinneren dat ze enorm werd vertroeteld door de cast en crew: “Het was één grote familie. De sfeer was echt super”, vertelt ze aan LindaNieuws. Na haar rol als Knofje heeft ze nog een tijdje geacteerd, tot haar twaalfde speelde ze in films en series. “Op mijn twaalfde vond ik het welletjes. Ook omdat ik ineens onzeker werd tijdens audities. Ik ging twijfelen of ik het allemaal nog wel kon. Daarnaast was ik ook aan het puberen en wilde ik liever met school en vriendinnen bezig zijn. Ik heb het toen afgesloten. Maar ik kijk met warme gevoelens terug op die tijd.”

Zo ziet ze er nu uit, wij hadden geen moeite haar te herkennen! Nog steeds een leuke meid. Wij wensen Sterre heel veel succes in de toekomst!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Wist je dat Knofje er nu zo uitziet?
Sluiten