WTF 30 jul 2018 HFMN

WTF is dit voor vreemd dier? Vrouw vindt kruipende “worm-rat” in tuin

We hebben allemaal wel eens ongedierte in de tuin. Maar dit beest komt rechtstreeks uit de schoot van Satan! Wat is dit nou weer voor een vreemd dier?

Vreemd dier in voortuin

Een vrouw in Southampton kwam een wel heel bijzonder beest tegen in haar voortuin. Het dier, wat het beste te identificeren is als “wandelende corndog”, is iets wat we nog nooit eerder hebben gezien. Het lijkt een kruising te zijn tussen een rat en een worm. Maar dan wel een verrot gore kruising. Kijk zelf maar!

Made met een staart?

Bex Deen, de vrouw die het best aantrof, deelde de video via social media. En die ging, uiteraard, hartstikke viral. De hele wereld wilt sindsdien weten wat het precies voor dier is. Want laten we eerlijk zijn: het ziet er eerder uit als iets wat de wereld over een jaar of vijf overneemt.

Monster GIF by Stranger Things - Find & Share on GIPHY

Maar als we aanschouwers van het internet mogen geloven, is het een zogeheten ‘rat-tailed maggot’. Dat is simpelweg een engelse benaming voor een made met een rattenstaart. Alleen worden deze beestjes normaal gesproken slechts 2,5 centimeter. En deze is toch al snel vijf keer langer…

Wat het ook mag zijn, wij hoeven het niet tegen te komen. Bah!

https://giphy.com/gifs/january-joan-baez-googles-pVAMI8QYM42n

Reageer op artikel:
WTF is dit voor vreemd dier? Vrouw vindt kruipende “worm-rat” in tuin
Sluiten