Pranks 17 apr 2018 Redacteur

Wut? Nieuw onderzoek laat zien dat de scheten van je partner je gezond houden!

fart2

Wie had dat gedacht… Het inademen van jouw partners scheten schijnt hartstikke goed voor je te zijn – ze zijn zelfs gezond! Je zult er een langer leven op nahouden. Dit is onderzocht door een onderzoeksteam van de University of Exeter, wat onlangs gepubliceerd is.

Eén van de onderzoekers, Dr. Mark Wood, vertelt: “Hoewel waterstofsulfide bekend staat als het stinkende gas in rotte eieren en scheten, wordt het natuurlijk geproduceerd in het lichaam en is het een wondermiddel voor je gezondheid – het zou in de toekomst een belangrijke vechter kunnen zijn tegen een hoop ziektes.”

fart3

De onderzoekers kwamen erachter dat het gas het risico kan verlagen op allerlei levensbedreigende ziektes als kanker, hartaanvallen en beroertes. Ook zou het op latere leeftijd dementie en artritis verminderen, en de mitochondriën in het bloed in goede conditie houden, waardoor er meer energie kan worden geproduceerd in je bloedcellen.

De volgende keer dat je partner klaagt over je ruften, kan je dus gerust zeggen dat je dit ter bescherming doet!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Wut? Nieuw onderzoek laat zien dat de scheten van je partner je gezond houden!
Sluiten