Ze dachten dat niemand hen zou geloven, dus ze namen het op. TE SCHATTIG!

Redacteur 16 apr 2017 Pranks

Als je een ouder bent, dan weet je dat het leven van jouw baby uit veel geweldige mijlpalen bestaat. Neem bijvoorbeeld hun eerste woordjes, hun eerste stapjes, noem maar op. Maar vaak worden de eerste danspasjes over het hoofd gezien. Dat gold echter niet voor deze ouders.

Ze legden namelijk het moment vast waarop hun 15 maanden oude zoon Isaac voor het eerst salsa danst. En omdat het zo schattig is, hebben ze het gedeeld met de hele wereld! Wanneer de salsa muziek begint, wordt baby Isaac overweldigd door opwinding. Hij begint vurig in zijn handen te klappen op het ritme van de snelle muziek. Vervolgens beweegt hij zijn voetjes en daarna begint hij zelfs met zijn kont te schudden. Dit jongetje heeft geen dansles meer nodig!

Dit is absoluut een van de schattigste en grappige baby dansvideo’s die we ooit hebben gedeeld. Bekijk Isaac’s dansmoves in de video hieronder. Wat vind jij van zijn bewegingen? Is hij een geboren danser? Laat het weten en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ervan hebt genoten!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Ze dachten dat niemand hen zou geloven, dus ze namen het op. TE SCHATTIG!
Sluiten