Ze doet er alles aan om Ed Sheeran op begrafenis van haar overleden vriend te laten spelen

Marjolein 14 apr 2015 Images

Nadat Rachel haar geliefde Lee Foster verloor aan huidkanker, probeerde ze er alles aan te doen zijn favoriete zanger op zijn begrafenis te laten komen én op te laten treden: Ed Sheeran.

Nadat Lee Foster 15 maanden lang vocht tegen huidkanker, verloor hij de strijd en overleed op 9 april jongstleden. Maar volgens Rachel verloor hij nooit de moed tot op het eind.

“Lee was just a normal lad. He was fun-loving and loved life. He had a constant battle with cancer for 15 months but was so positive the whole way through. You wouldn’t even know he was ill.”

Het koppel had gepland Ed Sheeran in juli te zien tijdens een concert en was van plan te trouwen op zijn nummer ‘Thinking Out Loud’. Maar nu hoopt Rachel dat Ed op zijn begrafenis zal komen spelen.

“He absolutely loved Ed Sheeran. He was listening to him in the hospice before he died.”

Meerdere celebs zoals Jamie Carragher en Abbey Clancy hebben Rachel al gesteund met de #SingForLee campagne door haar te retweeten. Laten we hopen dat het haar gaat lukken, want het zou een prachtig laatste eerbetoon zijn.

“It would mean so much if Ed sang at his funeral.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Ze doet er alles aan om Ed Sheeran op begrafenis van haar overleden vriend te laten spelen
Sluiten