Pranks 24 aug 2017 Sissy Westerhuis

Door haar armpje om haar zwakke tweelingzusje te slaan gebeurde er een hartverwarmend wonder!

Soms kom je een verhaal tegen dat zo ontzettend bijzonder is, dat je het wel moet delen. Zo ook dat van Kyrie en Brielle Jackson. wat er gebeurde? De tweeling kwam 12 weken te vroeg op de wereld. Allebei wogen ze maar een kilo en het was duidelijk dat de twee nog onderontwikkeld waren. Hun levensverwachting lag dan ook bijzonder laag.

De meisjes lagen aan verschillende beademingstoestellen en zouden het moeten redden. Waar Brielle langzaam maar zeker stabiel werd, ging Kyrie hard achteruit. De ouders van de tweeling waren ontzettend bezorgd en bang dat ze een van hun engeltjes kwijt zouden raken.

Toch gingen enkele weken voorbij en het leek een beetje beter te gaan, tot er iets verschrikkelijks gebeurde: Brielle – die eerst zo stabiel was – kreeg een angstaanval. Haar lijfje trok dat niet: ze kon nauwelijks ademen en kleurde helemaal blauw. Niet alleen de ouders waren radeloos: ook de verpleegsters wisten zich geen raad met deze situatie.

Gayle Kasparian, een van de verpleegsters die verantwoordelijk voor de meisjes kreeg een idee: wat nou als ze Brielle – die onophoudelijk aan het huilen was – naast haar zusje Kyrie legden? Tja, hoe dat zou kunnen helpen wist men niet: ze waren nu immers allebei zwak. Toch nam Gayle de gewaagde stap. Ze zette er zelfs haar baan voor op het spel.
En toen gebeurde er iets wonderbaarlijks: de nog steeds blauw gekleurde en hyperventilerende Brielle werd onmiddellijk rustig! Sterker nog: ze legde haar arm rond over haar zusje heen.

Het resultaat was echt verbluffend. Niet alleen Brielle trok bij maar ook Kyrie begon eindelijk een beetje op te knappen! Nu – meer dan 20 jaar later – zijn Brielle en Kyrie twee prachtige volwassen – en gezonde! – vrouwen. Wauw!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Door haar armpje om haar zwakke tweelingzusje te slaan gebeurde er een hartverwarmend wonder!
Sluiten