Pranks 14 feb 2017 Redacteur

Ze sloeg haar helemaal in elkaar en haar school in Nederland probeerde alles in de doofpot te stoppen! Verschrikkelijk!

We verwachten allemaal dat leraren en schoolpersoneel onze kinderen zullen beschermen. Juist daarom is een moeder uit Nederland zo kwaad dat de school van haar dochter de mishandeling van haar dochter in een doofpot probeert te stoppen. Je wilt niet weten wat een pestkop met de 9-jarige Lanny deed.

Op 3 februari kreeg moeder Kelly een telefoontje van de school. Ze kreeg te horen dat haar dochter er slecht aan toe was, omdat ze was gevallen en dat ze opgehaald moest worden. Toen ze op school arriveerde en het gezicht van haar dochter zag, was het meteen duidelijk dat ze niet zomaar gevallen was.

Haar dochter was mishandeld door een pestkop. Door de impact viel ze op de grond en stootte haar hoofd aan een metalen paal. Het was dus helemaal niet zo’n onschuldige valpartij. De dader had aan Lanny nog gevraagd om niets te vertellen, maar dat deed ze toch. Ze vertelde alles aan haar leraar. Toen Turpin echter vroeg wat er gebeurd was, antwoordde de leraar dat het maar een ongevalletje was.

De Moeder genaamd kelly nam haar dochter mee naar het ziekenhuis waar de dokters haar blauwe ogen en schrammen konden onderzoeken. Daar ontdekten de artsen dat Lanny ook een hersenschudding had opgelopen.

Turpin eiste dat de school iets zou ondernemen om de pestkop te straffen, waarop ze te horen kreeg dat ze haar twee dagen geschorst hadden. “Maar dan ontdekte dat ze helemaal niets gedaan hadden om haar te straffen.”

“Ik dacht altijd dat mijn kinderen veilig waren op school. Mijn kind moet naar school kunnen gaan om een goede opleiding te krijgen en ze moeten weten dat ze de leraars of de directeur kunnen vertellen wat er aan de hand is.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ze sloeg haar helemaal in elkaar en haar school in Nederland probeerde alles in de doofpot te stoppen! Verschrikkelijk!
Sluiten