Pranks 25 jun 2017 Redacteur

Ze trouwt enkele maanden na de dood van haar vader, dan doet haar broer dit…

Andrea stond op het punt om te trouwen met de liefde van haar leven toen het noodlot toesloeg. Haar vader had kanker en zou sterven voordat hij de kans kreeg om zijn dochter naar het altaar te zien wandelen. Er is slechts een band die een beetje kan rivaliseren met de band tussen een vader en haar dochter en dat is die tussen broer en zus. De broer in dit verhaal begreep de pijn van zijn zus en het plan dat hij bedacht om zijn zus een beetje te troosten is ronduit spectaculair.

vrouw

Nu Andrea niet de traditionele vader-dochter dans zou kunnen beleven, kwam haar broer tussenbeide en besloot om dit moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Hij nam niet alleen de tijd om een speciaal nummer voor haar op te nemen, maar hij legde zijn hart en ziel in de muziek, en reikte zo de perfecte achtergrondmuziek voor wat een van de belangrijkste momenten in het leven van Andrea zou worden.

Het beste van al is dat de rest van de mannen in haar familie opstapten om dit moment met haar te delen. Zoals je je wel kunt voorstellen bleef er geen enkel oog in de hele zaal droog. Bekijk dit ontroerende moment hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je liefhebt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ze trouwt enkele maanden na de dood van haar vader, dan doet haar broer dit…
Sluiten