Pranks 21 dec 2017 Redacteur

Zeldzaam ondervoede hond wordt gevonden langs kanaal…

Een ondervoede hond in de buurt van een kanaal was zo mager dat je kon zien dat elk bot onder zijn huid vandaan kwam.

De verwaarloosde pup werd vorige week ontdekt door een voorbijganger in Stainforth.

De geschokte man waarschuwde de RSPCA, die op dit moment bezig is aan te dringen op informatie over de verlaten bruine lurcher.

RSPCA-inspecteur Jennie Ronksley was aanwezig om de hond op te halen en haastte hem naar de dierenarts. Ze zei: “Hij was letterlijk een zak met botten, je kon zien dat elk bot uit zijn huid stak.

“Het is een wonder dat hij nog leefde om eerlijk te zijn. Het was zo koud en hij was zo dun dat hij op geen enkele manier lang in die staat kon overleven.

“Hij kon ook niet goed staan ​​of lopen, daarom geloof ik dat iemand hem daarheen heeft gedreven en hem opzettelijk heeft gedumpt.”

De arme pup, bijgenaamd Ollie, is ongeveer drie jaar oud en woog slechts 15,6 kg toen hij voor het eerst naar de dierenarts werd gebracht. Dat is de helft van het gewicht dat een gezonde volwassene lurcher hoort te zijn.

“Ik moest hem naar mijn busje brengen en hem vervolgens naar de dierenartsen brengen,” voegde inspecteur Ronksley eraan toe.

‘Maar toen ik hem in de wachtkamer neerlegde, stond hij op en liep naar de schappen vol met zakken voedsel.Hij was duidelijk uitgehongerd.’

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zeldzaam ondervoede hond wordt gevonden langs kanaal…
Sluiten