“Zeven toffe uitvindingen die we allemaal willen hebben”

Uitvindingen die je leven makkelijker maken, soms kom je ze tegen. Prankster.NL heeft een schitterende opsomming gemaakt met enkele fantastische uitvindingen die we eigenlijk allemaal zouden moeten hebben. De hier onderstaande top tien maakt jouw dag weer helemaal goed, aangezien we zeker weten dat jij na het lezen van deze blog de winkel opzoekt om een van de onderstaande uitvindingen aan te schaffen. Oké, misschien niet direct omdat ze héél erg handig zijn, ze zijn gewoon cool. PUNT, UIT!

1. Barbecue in plantenpont vorm
1
“Schat, weet jij waar ik de BBQ heb gelaten?” – “Ja schat die zit verstopt onder de plantenpot”… Het zou zomaar een reclame kunnen zijn van een of andere slechte website of wat dan ook, misschien zelfs wel voor een bijzonder slecht aannemersbedrijf of een andere mogelijkheid: schoonmaakmiddel. Bijzonder grappig om te merken,

2. Bad met ingebouwde opslagruimte
2
Een bad waarbij je spullen kan opslaan. Er zit uiteraard bij vele badkuipen veel loze ruimte onder het bad. Terwijl er in diverse huishoudens allerlei spullen door de badkamer heen slingeren. Een bad die beschikt over opbergruimte voldoet natuurlijk aan alle eisen om binnen een “ideale badkamer” aanwezig te mogen blijven.

3. Trap met opbergtredes
3
Een trap waarbij je onder iedere trede iets kan opslaan. Natuurlijk een super slimme uitvinding aangezien er ook hier anders weer sprake is van bijzonder veel loze ruimte die anders niet benut wordt. Op deze manier kan je de trap behalve voor zijn normale functionaliteit ook gebruiken voor slimme opbergvakken. Een unieke, slimme en tegelijkertijd zelfs elegante uitvinding.

4. Borstel met afneembaar borstelstuk
4
Een borstel waar je het borstelgedeelte van kan loshalen. Perfect natuurlijk, we weten uiteraard allemaal –vooral de dames onder ons- dat het loshalen van haren vanuit je borstel een nagenoeg onmogelijke opgave is. Het is in ieder geval niet heel erg gemakkelijk. Deze uitvinding is de oplossing om nooit meer je haren los te hoeven “pulken”. Je kamt de haren, neemt het opzetstukje af, spoelt deze af en kan gewoon weer eenvoudig verder.

5. Nachtkastje met ingebouwde “ontbijt op bed tafel”
5
Een nachtkastje dat tegelijkertijd functioneert als tafeltje voor ontbijt op bed. Ideaal al zeggen wij het zelf. Deze uitvinding moet door een moeder bedacht zijn, die dankzij onhandige kinderen en klungelige vaders veelal haar ontbijt op het bed morstte. Met deze prachtige uitvinding is dat in ieder geval niet meer zo makkelijk mogelijk. Ontbijt op bed is met dit nachtkastje nooit meer hetzelfde.

6. Douche kleurt met de temperatuur.
6
Een douche die aangeeft met kleuren hoe warm het water is. Het klinkt als een utopie, als iets magisch, maar eigenlijk bestaat het al lang. Deze douche geeft met leuke kleuren de temperatuur aan. Zelfs nu een douche tegenwoordig nagenoeg altijd een “temperatuur-insteller” heeft, is dit een goede oplossing. Handig ook voor gezinnen met jonge kinderen!

7. Trap met glijbaan.
7
Een trap gecombineerd met een glijbaan. Het maakt ons niet uit hoe oud je bent, deze trap is briljant. Een trap naar boven en indien je naar beneden wilt, kan je dat gewoon glijdend doen. Perfect voor jonge ouders, (té) drukke kinderen, of trouwe en lieve oma’s die hun kleinkinderen willen vermaken. Deze trap met glijbaan is eigenlijk wel een must-have indien je de kinderen wilt vermaken.

Reageer op artikel:
“Zeven toffe uitvindingen die we allemaal willen hebben”
Sluiten