Images 15 nov 2016 Mark

Zieke boer lijdt aan kanker,maar krijgt hulp van bevriende buren bij het oogsten, waanzinnig!

Hulp van een goede boer in plaats van een verre vriend

Een boer genaamd Carl Bates uit Galva in Illinois, Maar het zag eruit dat hij zijn taken niet kon uitvoeren. Bij Carl werd namelijk een kwaadaardige vorm van kanker vastgesteld, en Carl en zijn familie waren bang dat zij de gewassen op hun enorm grote velden niet konden oogsten.

Dit zou betekenen dat de familie Bates een groot deel van hun jaarinkomen niet kon verdienen.

Zij deden een beroep op andere boeren in het gebied om hen te helpen. Ze hoopten dat er misschien één boer zou willen komen helpen, maar in plaats daarvan verscheen er een heel team op de stoep.

“Dit is een kleine gemeenschap, en het nieuws ging al snel rond,” vertelde Carl’s neef. Er hadden zich maar liefst 40 boeren verzameld om hun collega in nood te helpen, en Carl werd verrast door dit aantal. Lokale bedrijven sponsorden apparatuur en voedsel voor de vrijwilligers.

Hoewel hij zelf aan de zware medicatie zat, koos Carl ervoor om mee te rijden met één van trekkers. Het oogsten van zijn velden nam in totaal 10 uur in beslag. Als Carl het zelf had moeten doen, zou het hem een hele week hebben gekost.

“We hebben gemerkt dat het geweldig voelt dat mensen elkaar zo helpen, in tegenstelling tot al het slechte nieuws dat je altijd hoort,” zegt Carl. Met de fantastische steun van de buurt, kon Carl zijn velden oogsten.

Carl is zeer dankbaar dat zijn buren de tijd namen om zijn familie te helpen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zieke boer lijdt aan kanker,maar krijgt hulp van bevriende buren bij het oogsten, waanzinnig!
Sluiten