Images 6 feb 2017 Redacteur

Zijn vriendin riep “IK of ZIJ!”… Wat deze gestreste man toen deed, valt niet te beschrijven!

Een paartje wilde samen gaan wonen, maar zij kon de kleine hond van hem niet uitstaan. Daarom gaf ze hem een ultimatum: of de hond gaat weg of anders ik. Daarmee zette ze hem het mes op de keel. De man, die liever anoniem wil blijven, had het er moeilijk mee. Dan plaatst hij een advertentie op een Amerikaanse versie van Marktplaats. Dit waren zijn woorden. Ze zijn onvergetelijk:

man2

“Mijn vriendin houdt niet van mijn hond. Het is een kleine Beagle-dame met de naam Molly. Vandaar dat ik koste wat het kost een ander thuis voor haar MOET vinden. Ze heeft een brandschone stamboom en komt uit een goed nest. Ze is nu vier jaar mijn metgezel. Ze is misschien een beetje speels en ook niet perfect opgevoed. Haar haren hebben vanwege de lengte een beetje onderhoud nodig. Datzelfde geldt ook voor haar pootjes. Die moeten er namelijk altijd perfect uitzien! Regelmatig jankt ze de hele nacht en slaapt dan overdag als ik naar mijn werk ben. Haar voer moet natuurlijk het allerbeste en duurste zijn. In ruil daarvoor word je gegarandeerd NIET begroet, als je ’s avonds thuis komt. Ze is geen steun en toeverlaat als je zelf eens in de put zit. Normaal gesproken bijt ze niet, maar ze kan wel eens lelijk doen!”

Dus. Heeft iemand hier interesse in mijn 30-jarige, egoïstische, ingebeelde, gluiperige en geld-geile vriendin? Kom dan bij me langs om haar op te halen! Ik en mijn kleine hond willen absoluut van haar af. Liever vandaag dan morgen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Zijn vriendin riep “IK of ZIJ!”… Wat deze gestreste man toen deed, valt niet te beschrijven!
Sluiten