Images 26 jun 2015 Marjolein

Zijn vriendin vond dat hij moest kiezen tussen haar en zijn hond. Dus deed hij dit

Vraag je partner NOOIT, maar dan ook NOOIT om te kiezen tussen jou en de hond. Dat overkwam ook de jongen uit dit bizarre verhaal. Zijn vriendin had blijkbaar niet zo’n goede band met zijn beagle Molly en vroeg hem te kiezen tussen haar of de hond.

Na lang denken, plaatste hij een advertentie op internet waarin hij zei dat hij een nieuw tehuis zocht voor zijn geliefde. In de advertentie stond:

‘Mijn vriendin vindt mijn beagle Molly niet leuk, dus moet ik haar een nieuw thuis geven. Ze is raszuiver van een welgesteld nest en ik heb haar 4 jaar gehad. Ze houdt van spelletjes spelen. Ze is niet helemaal afgetraind. Ze heeft lange haren, dus dat vergt iets meer onderhoud, vooral de nagels, maar ze vindt het heerlijk om ze netjes bijgehouden te hebben. Ze blijft de hele nacht al huilend wakker, maar slaapt wanneer ik werk. Ze eet alleen het beste van het beste, het duurste eten. Ze zal je NOOIT groeten aan de deur na een lange dag werken, en geeft je ook geen onvoorwaardelijke liefde wanneer je een beetje down bent. Ze bijt niet, maar ze kan heel gemeen zijn!’

En de plot twist?

‘Dus… Iemand geïnteresseerd in mijn 30-jaar oude, egoïstische, valse, gold-diggende vriendin? Kom haar maar halen! Ik en mijn hond willen graag dat ze zo gauw mogelijk een nieuw thuis krijgt!’

En of ze een nieuw thuis heeft gekregen? Ja, ze woont tegenwoordig weer bij haar ouders…

2Lad Posts Brilliant Advert Online After His Girlfriend Says He Has To Choose Between Her Or His Dog   The LAD Bible

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Zijn vriendin vond dat hij moest kiezen tussen haar en zijn hond. Dus deed hij dit
Sluiten