Pranks 9 mei 2017 Redacteur

Zo ziet Pippi Langkous er 50 jaar later uit! Gelukkig, maar niet steenrijk…

Het was altijd een feest om naar te kijken: die ondeugende Pippi Langkous en haar vrolijke avonturen. De tijd vliegt, want de mateloos populaire kinderserie werd bijna 50 jaar geleden voor het eerst uitgezonden.

In een klein Zweeds dorpje wonen Tommy en Annika, die elke dag van spannende avonturen dromen. Die dromen komen uit wanneer het bijzondere meisje Pippi Langkous haar intrek neemt in Villa Kakelbont en ze met haar bevriend raken. Met het aapje Meneer Nilsson en paard Kleine Witje maakten ze de gekste dingen mee. Ze was ondeugend, at spaghetti met een schaar, rookte sigaretten en kon op het plafond lopen. Pippi was stout, maar beschikte toch over een gouden hart. Stiekem wilden we allemaal wel Pippi Langkous zijn! Hoe zou het nu met Pippi zijn?

Je zou denken dat actrice Inger Nilsson financieel binnen was na het maken van de serie, maar niets is minder waar. In Zweden is het namelijk verboden om kinderen te betalen, Inger Nilsson heeft dus helemaal geen cent overgehouden aan het succes van de serie. Na het succes van Pippi heeft Inger nog een paar kleine rolletjes gehad in Zweedse producties, maar daar hield het wat acteren betreft wel op. Ze ging uiteraard wel gewoon naar school en na het behalen van haar diploma ging ze aan de slag als secretaresse. Daar verdient ze nu nog steeds haar geld mee! Zo ziet ze er nu uit:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zo ziet Pippi Langkous er 50 jaar later uit! Gelukkig, maar niet steenrijk…
Sluiten