Zomaar een greep uit de anti-kater middeltjes die mensen hebben genomen na NYE…

Redacteur 2 jan 2018 Pranks

De mannen van LADBible vroegen hun volgers een lijst samen te stellen met de beste anti-kater tips voor na oud en nieuw. En met deze pareltjes kwamen ze op de proppen:

“De beste remedie ooit is de sauna. Eet een goede maaltijd en ga naar de sauna – absoluut geen kater meer, ik zweer het.”

“20 kipnuggets, een milkshake met een Subway-broodje en een banaan”

“Toast Bacon Ei Worst Bacon Ei Worst Bonen Worst Ei Bacon Toast”

“Sinds mijn verhuizing naar Dublin hebben mijn vrienden me kennis laten maken met een munch box. Het is een pizzadoos vol met Chinese voorgerechten (ribben, vleugels, calamari, loempia’s, chips), zoete chili en currysaus. Nooit een kater zo tevreden gehad en tegelijkertijd zo kunnen walgen van mezelf. ”

“Dus ik drink vaak twee pinten van iets dat modderig water wordt genoemd – het is maar half cola, half sinaasappelsap! Maar het lijkt de truc behoorlijk goed te doen. Een andere geweldige remedie is cactussap.”

“Als een alcoholische Dory: blijf gewoon drinken.”

“Een pakket met kaasstrings, elke keer weer feilloos.”

“Ik leed ooit aan monsterlijke katers, maar nu … ik neem 1-3 pinten water voordat ik naar bed ga, terwijl ik dronken ben. De volgende ochtend heb ik een volledig Schots ontbijt met eieren, spek, worst, bloedworst etc. De kater is niet meer. ”

Wat heb jij geprobeerd?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zomaar een greep uit de anti-kater middeltjes die mensen hebben genomen na NYE…
Sluiten