Images 10 apr 2016 Mark

Zomaar een paar redenen waarom samen douchen geweldig is!

Zomaar een paar redenen waarom samen douchen heel aantrekkelijk is!

1. Door samen te douchen bespaar je een hoop water. Je hoeft niet meer twee keer op een dag water uit de douchekop te laten sputteren. In plaats daarvan gebeurt dit nog maar één keer per dag. Maar dan met twee personen onder dezelfde plens water.

Daarmee bespaar je weer geld. Reken maar uit hoeveel geld dat bespaart op jaarbasis. Globale gok: een derde van je waterrekening?

2. En het is niet alleen water wat je bespaart hè. Je bespaart ook gas. Of ja, we nemen aan dat je niet dagelijks onder een koude douche staat weg te kleumen. Brrr. Het zal niet een derde zijn (gezien je gas voor veel meer dingen gebruikt), maar… een vijfde?

3. Het is veel gezelliger. Sta je normaal in je uppie onder de douche te lallen? Nu heb je én publiek én een slachtoffer om een duet mee in te zetten. Do, re, mi, fa, sol, la, si, do!

4. Je leert delen. Twee personen, één straal. De gunfactor moet aan, want die verwacht het één en ander van je.

5. Het scheelt een hoop zeep. Sop jezelf in en sop de ander in met jouw ingesopte lichaam. Gezelliger wordt het niet hoor!

6. En als je dan toch aan het soppen bent…

douchen

7. De kans dat jullie handtastelijk worden is groter.

8. Samen douchen is wel de uitgelezen manier om er een workout tegenaan te gooien. Dus: combineer het douchen met je workout. Jij weet precies over welke workout we het hebben.

9. En als je klaar bent met die workout hoef je ook niet meer te douchen, want dat doe je allemaal tegelijk. Scheelt wéér een douchebeurt in tijd, water, gas en geld.

10. Jullie worden ’spannender’ met elkaar. Omdat je lichamelijk meer spanning hebt, zal dit ook doorslaan op de geest. Jullie soulmate-gehalte wordt verhoogd.

11. Samen douchen is de perfecte reden om een grote douche in je huis te platen. Anders krijg je het koud. Ook al stel je je deelvermogen op de proef, liever een warme rug. En ja, waarom zou je anders een grote douche in je huis zetten?

12. Er is weer een ergernis minder. Want als je samen doucht, hoe je niet op elkaar te wachten. Dan hoef je je er ook niet aan te ergeren als de ander net even een tikkie langzamer is dan waar jij op hoopte.

Reageer op artikel:
Zomaar een paar redenen waarom samen douchen geweldig is!
Sluiten