Zoon wint politiewagen van overleden vader bij veiling “Kippenvel momentje v/d dag”

Mark 16 mei 2015 Pranks

Politieagent Sam Brownlee van Weld County Sheriff´s Office in Colorado overleed tijdens een achtervolging in 2010. Hij liet zijn vrouw en twee kinderen achter: Tanner en Chase.

Bij een lokale veiling opgezet door COPS, een organisatie die families van overleden agenten helpt, werd Sam’s politiewagen beschikbaar gesteld en Tanner en zijn broertje Chase hadden de intentie erop te gaan bieden.

Middels wat crowdfunding kreeg Tanner een mooi bedrag bij elkaar om op de auto te bieden, omdat hij wist hoeveel het voor hemzelf en zijn broertje betekende. ‘We hebben niet echt een backup-plan, dus mocht iemand ons eruit bieden, hopen we dat we de wagen alsnog via de persoon op de een of andere manier kunnen bemachtigen’, zei Tanner vooraf.

De startprijs werd gesteld op 12.500 dollar en al snel werd Tanner eruit geboden door ene Steve Wells die liefst 60.000 dollar bood. Tanner was uitermate teleurgesteld, tot deze onbekende man opeens naar hem toe liep en hem de sleutels overhandigde.

2

3

Volgens Tanner was deze Steve Wells een compleet onbekende voor hem. Dus Tanner had te maken met een barmhartige Samaritaan en hij kon zijn tranen niet bedwingen.

1

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zoon wint politiewagen van overleden vader bij veiling “Kippenvel momentje v/d dag”
Sluiten