Nieuws 28 aug 2018 HFMN

Zoontje staat te plassen tijdens huwelijksaanzoek moeder

Wat doe je als je moeder ten huwelijk wordt gevraagd? Juist! Dan gooi je het broekje naar beneden, hang je de slurf eruit en ga je lekker plassen!

Moeder aanzoek, kindje plassen

Een huwelijksaanzoek moet uiteraard perfect zijn, het is immers een verdomd mooi moment. En dit aanzoek was ook perfect, maar niet zo zeer voor de vrouw die hem kreeg. Nee, dit aanzoek was perfect voor ons!

Kevin Przytula hield het niet meer en MOEST zijn vriendin, Allyssa Anter, ten huwelijk vragen. Maar Kevin was niet de enige die het niet meer hield. Op deze prachtige zaterdag in Bay City (Michigan, Amerika) moest Allyssa’s driejarige zoontje Owen toch echt de show stelen. Terwijl Kevin op een knie zat, liet het jongetje zijn broek zakken en begon volle bak te plassen. Wat een held!

Het gebeurt vaker

Terwijl het incident zich voordoet, hoor je Kevin keihard lachen.

‘Oh my God! Hij is aan het plassen, ben je serieus?!!’.

Zowel Alyssa als Kevin zag er gelukkig de humor van in, want waarom zou je dat niet doen? Het mooiste van alles is dat beide volwassenen er niet gek van opkeken. De kleine Owen doet het namelijk wel vaker! Volgens Alyssa plast hij wel eens bij iemand in de tuin of staat hij een parkeerplaats vol te zeiken.

‘Hij doet het zonder er ook maar iemand over te vertellen’

Zoals in vele gevallen was ook dit aanzoek perfect om op te nemen, maar nooit om de reden die Kevin in gedachten had. Minstens net zo hilarisch als deze gekke shit!

Reageer op artikel:
Zoontje staat te plassen tijdens huwelijksaanzoek moeder
Sluiten