Pranks 26 aug 2017 Redacteur

Zoveel seks moet je hebben op jouw leeftijd

Een studie van de Kinsey Institute of Sex, Reproduction and Gender in Indiana geeft een inkijkje in hoeveel seks op jaarbasis goed voor je is. Niet dat het verplicht is, maar naast het plezier zijn er ook een aantal gezondheidsvoordelen aan verbonden.

seks

Millennials en studenten zouden gemiddeld zo’n 2 keer per week seks hebben en daardoor meer antistoffen produceren dan leeftijdsgenoten die minder vaak seks hebben met een ander. Het verlaagt de bloeddruk, vermindert de stress en helpt ook beter bij slapen.

Mensen in de leeftijdscategorie 30 tot 39 jaar hebben minder vaak seks; zo’n 1 keer per week. Dat komt door het hebben van kinderen, een drukke baan en ook door een lagere behoefte aan seks.

De studie van de Kinsey Institute toonde verder nog aan dat van de getrouwde koppels zo’n 45 procent meerdere keren per maand seks heeft. Maar goed, de jongeren zijn uiteraard het meest actief en daardoor het meest gezond bezig!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zoveel seks moet je hebben op jouw leeftijd
Sluiten