Zwaar verbrande man draagt Freddy Krueger masker naar nachtclub

Redacteur 9 aug 2017 Pranks

Na een traumatische ervaring in het leven is de eerste reactie van de meeste mensen om hun verdriet hun verdere leven te laten controleren. En waarom niet? Het leven kan soms keihard zijn, en het is oké om je soms slecht te voelen.

Maar op een gegeven moment is het het beste om je voor te bereiden om over die bult heen te klimmen, en dat kan betekenen dat je een waardevolle levensles leert of een nieuw perspectief ontwikkelt.

Freddie Beeson, uit Cheshire, heeft dat zeker gedaan als gevolg van een verschrikkelijke tuinbrand die zijn huid ‘hangend aan zijn lichaam’ achterliet. Hij legt uit dat humor hem over het incident heen hielp, bijvoorbeeld doordat zijn vrienden hem nu ‘Crispy’ noemen.

Na 30 operaties, een drie maanden durend coma, een drastische transformatie aan zijn uiterlijk en opnieuw moeten leren lopen, heeft Freddie het vuur hem niet kunnen verslaan.

En met die gedachte ging hij onlangs naast een feestje als niemand anders dan Freddy Krueger. En als dat geen inspiratie voor ons allen is, weten wij het ook niet meer. Freddie, je bent een held.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Zwaar verbrande man draagt Freddy Krueger masker naar nachtclub
Sluiten