Pranks 26 feb 2017 Redacteur

Zwerfhond weigert plastic zak te verlaten, dan volgt de reden…

Dit verhaal raakt je recht in het hart en ondanks dat het een zielig verhaal is, bevat het wel een belangrijke boodschap!

Sommige mensen zien niet in dat dieren gevoelens hebben net als wij mensen. Dit artikel bevat beelden die voor sommige als schokkend worden ervaren, dus wees gewaarschuwd.

Het verhaal vond plaats in Lincolnshire en het bewijst dat dieren wel degelijk hele sterke gevoelens hebben voor hun geliefden.

Het begon allemaal toen een man genaamd Paul Skinner iets grijs zag liggen in de berm toen hij aan het fietsen was. Hij dacht eerst ‘het zou wel een dode vogel zijn’. Hij merkte op dat het helemaal geen vogel was nadat hij dichterbij was gekomen.

Het bleek een zwerfhond te zijn. De hond lag gebogen over een plastisch zak en rook en likte aan de zak. Het kleine teefje zag er verslagen en heel verdrietig uit. Toen Paul dichtbij keek deed een schokkende ontdekking.

“De zak was gevuld met overleden puppy’s. Het was hartbrekend, de hond had tranen in zijn ogen. Ik begrijp niet hoe mensen zo inhumaan kunnen zijn en zoiets doen” vertelde Paul.

Paul nam contact op met de politie, de dierenbescherming en met een lokaal asiel. Het asiel probeerde de puppy’s nog te redden maar het was al te laat. Ze namen vervolgens de moeder mee.

De dierenarts die de hond inspecteerde concludeerde dat de puppy’s hoogstwaarschijnlijk diezelfde dag geboren waren en dat ze leefde. Wellicht leefde ze zelfs nog toen ze in de berm gegooid werden.

“We weten niet of de puppy’s dood geboren zijn of dat ze dood gevroren zijn nadat ze in een greppel werden gegooid. Maar we willen de fietser bedanken voor zijn welwillend-en-oplettendheid “ verklaarde de politie.

Voor de moeder wordt nu goed gezorgd bij het asiel. Hopelijk wordt ze nooit meer zo behandeld. Het is zo zielig om puppy’s te zien overlijden. De moeder weigert om hun zijde te verlaten zelfs toen ze al overleden waren. Het toont aan dat dieren gevoelens hebben net als wij mensen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Zwerfhond weigert plastic zak te verlaten, dan volgt de reden…
Sluiten